FREJA eID – NYCKELN TILL ER DIGITALA FRAMGÅNG

Förbättra användarupplevelsen för era kunder. Skydda er verksamhet mot säkerhetsöverträdelser och minska kostnaderna för utveckling och datalagring. Gör det enklare att följa relevant lagstiftning (GDPR, PSD2). Vi garanterar smidig integration med vårt system och en förutsägbar prissättning.

Loading...

IDENTITETEN UTGÖR KÄRNAN I ER DIGITALISERING

Det är avgörande att veta exakt vem man har att göra med i ett online-sammanhang. Att uppnå detta är dock lättare sagt än gjort. Att skapa ert eget system innebär utvecklings- och datalagringskostnader, för att inte tala om risken för eventuella säkerhetsöverträdelser.

Ur användarperspektivet måste personer som använder era tjänster komma ihåg ännu ett lösenord vilket resulterar i högre kostnader för återställning av lösenord.

Freja eID löser alla dessa problem och säkertsäller att ni följer all relevant lagstiftning (GDPR, PSD2).

ETT EKOSYSTEM AV
BETRODDA IDENTITETER

Varje användare i Freja eID ingår i ett ekosystem av betrodda identiteter och tjänsteleverantörer (förlitande parter). Det innebär att Freja eID har verifierat att användaren i fråga är den han eller hon hävdar att vara för en stor mängd anslutna tjänsterleverantörer. När ert företag blir en del av detta ekosystem blir det en del av en större helhet. Användarna drar nytta av detta eftersom de kan få tillgång till fler tjänster medan ni har nytta av att alla användare får tillgång till er tjänst lättare.

Freja eID erbjuder tre tillitsnivåer: Bas, Extended och Plus. Välj den tillitsnivå ni vill ha för era användare och dra nytta av att Freja eID-systemet som snabbt och säkert kan onboarda era användare till önskad nivå.

ENKEL INTEGRATION OCH
FÖRUTSÄGBAR PRISSÄTTNING

Vi garanterar en smidig integration med vårt system via vårt API. Utvecklarnas dokumentations- och klientbibliotek finns tillgängliga för att säkerställa att onboardingprocessen blir ännu enklare för era utvecklare.

Användarens onboardingprocess är snabb och intuitiv via Freja eID-appen.

Prissättningsmodellen är förutsägbar och skalbar med begränsad prissättning per användare.

Freja eID ser till att få ombord användare med hög tillitsnivå i systemet – med en helt digital process för Extended och 2000 ombud för den fysiska identitetskontroll som Plus kräver.