OM OSS

VERISEC AB

Freja eID är en e-legitimation utvecklad av Verisec AB – ett svenskt IT-säkerhetsföretag i framkant av digital säkerhet.

Verisec skapar lösningar för att göra system säkra och lättillgängliga. Bolaget tillhandahåller ett brett utbud av produkter inom sina två fokusområden: Digitala identiteter och Informationssäkerhet. Verisec har distribution globalt och verksamhet i Stockholm, London, Belgrad, Madrid, Mexiko City, Dubai och Frankfurt. Verisec är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.

Freja eID bygger på avancerad och beprövad säkerhetsteknik som används av banker och myndigheter över hela världen för att hantera elektroniska identiteter, skydda känsliga data och uppfylla regulatoriska krav. Freja eID är en e-legitimationstjänst utvecklad i nära samarbete med offentliga institutioner, systemingenjörer och näringslivet.

VÅRT UPPDRAG

ATT GE DIG KONTROLLEN ÖVER DIN IDENTITET

När så mycket i ditt liv sker online måste du ha full kontroll. Då duger det inte med osäker lösenordsinloggning eller att stora multinationella företag hanterar din personliga information som en handelsvara. Freja eID ger dig kontrollen över din identitet och din integritet.

Se vår video med våra löften till dig som Freja eID-användare.