Ge oss feedback!
Var en del av våra användartester och låt oss veta vad du tycker om vår nya funktion!

Vi har precis släppt en ny funktion i Freja eID, en som just nu bara är i det tidiga utvecklingsstadiet. Varför har vi släppt en ny funktion som inte riktigt är klar? För att kunna ha användartester i den riktiga appen tillsammans med riktiga användare, för att göra Freja eID bättre för dig!

Vad är det för ny funktion?
Nu kan du använda Freja eID i nya och spännande situationer i den fysiska världen! Vi har utökat funktionaliteten i Freja eID för att du ska kunna visa din personliga data i Freja eID-appen i form av en säker och digital ID-handling. Som din fysiska ID-handling du har som ett kort i plånboken, men istället lättillgänglig i din telefon! För närvarande är den data som visas ditt namn, efternamn, ålder och en bild av dig, och du kan använda den nya funktionen för att bevisa din identitet och ålder i en mängd situationer. Som när du ska på dejt med personen du snackat med online för första gången, och du vill veta säkert att personen är den hen utger sig för att vara. Eller så är du i situationen att du vill du köpa en ny bil, och du är osäker på om säljaren är legitim. Det kan till och med vara så att det är du som säljer bilen, och du vill se till att din köpare vet att hen kan lita på dig! Det handlar om att få alla att känna sig säkrare – genom att veta att personen du pratar med är den hen utger sig för att vara, både online och i den fysiska världen. Bevisa att du är du med Freja eID!

Vill du testa den nya funktionen och göra Freja eID bättre? Ladda ner Freja eID-appen gratis från App Store eller Google Play, registrera dig med en giltig ID-handling och prova appen. Låt oss veta vad du tycker och var del av våra användartester! Vi kommer arrangera användartester på vårt kontor i Stockholm 10-12 september och du får ett presentkort med 500 SEK på Filmstaden för ditt deltagande. Testerna kommer pågå i ca 1-1½ timme.

Vill du vara med? Maila oss på marketing@verisec.com så anmäler vi dig!

Vill du veta mer om Freja eID och den nya funktionen? Kolla in videon nedan!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
I Accept

 

Utvecklandet av den nya funktionen i Freja eID utförs med stöd från Vinnova i enlighet med Vinnovas allmänna villkor §7.2.