Freja eID Group AB (publ) bjuder in till IR-webbinarium torsdagen den 14 mars klockan 14.00 där företagets internationella expansion presenteras och där det ges utrymme för frågor.

Den 7 mars 2024 kommunicerade Freja eID Group AB (publ) att man ska lansera en version av sin e-legitimationsplattform som ett led i sin internationella expansion. Plattformen kommer att erbjudas operatörer i andra länder och möjliggöra för en lokal drift av ID-plattformen under operatörens eget varumärke.

Med anledning av detta inbjuds aktieägare, investerare och andra intressenter till ett webbinarium med efterföljande frågestund. De som håller i eventet är Frejas vd Johan Henrikson tillsammans med produktchef och tillika IR-ansvarige Kristofer von Beetzen.

Webbinariet pågår mellan klockan 14.00 och 15.00 torsdagen den 14 mars 2024 och anmälan sker kostnadsfritt via denna länk.

Har du inte möjlighet att delta men vill se en inspelning av webbinariet kan du också anmäla dig via länken ovan då alla som anmält sig får inspelningen via e-post i efterhand.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post: johan.henrikson@frejaeid.se

För inbjudan i PDF vänligen se vårt nyhetsrum på Cision här.