LADDA NER
FREJA eID

från App Store eller Google Play, första steget att skaffa din nya e-legitimation. Det är helt gratis!

download frejaeid on the app storedownload frejaeid on the google play store

SNABB REGISTRERINGSGUIDE

Trött på att läsa? Titta på vår video istället och se hur lätt det är att skaffa Freja eID.

REGISTRERA
DINA UPPGIFTER

Du börjar med att välja land, registrera en e-postadress som du måste bekräfta via din inbox inom tio minuter. Har du inte mail kopplad till din mobil, se till att vara vid datorn.

LÄGG TILL
ID-HANDLING

Vi behöver säkerställa din identitet, så du måste lägga till en giltigt ID-handling och ta ett ID-foto med appen. Vårt säkerhetscenter kontrollerar uppgifterna (vardagar 8-22) och du får ett meddelande när allt är godkänt. Vill du registrera ID-handlingen senare kan du fortfarande använda Freja eID, men för ett begränsat antal tjänster.

UPPGRADERA TILL EN KVALITETSMÄRKT
SVENSK E-LEGITIMATION

Genom att göra en fysisk ID-kontroll hos något av våra 2000 ombud runt om i Sverige uppgraderas du till Freja eID Plus som är en statligt kvalitetsmärkt e-legitimation. Med den kan du använda Freja eID till ännu fler tjänster, exempelvis hos myndigheter. Här ingår också ett gratis ID-skydd.

PEER-TO-PEER IDENTIFIERING

Du kan använda Freja eID’s peer-to-peer identifiering blir tillgänglig när du lägger till ett ID-dokument i appen. Detta genererar ett säker digitalt ID-kort i appen som innehåller data om dig – ditt namn, din ålder och ett foto på dig. Du kan använda denna funktion i flera olika sammanhang när du vill identifiera dig själv och andra.

EN E-LEGITIMATION
I FORM AV EN LÄTTANVÄND APP

Alltid gratis

download frejaeid on the app storedownload frejaeid on the google play store